Autoglaz logo

ARNHEM: 026-7503336

Ruiten blinderen

Ster in autoruit

Waarom folie?

•  Professionele uitstraling

•  Verhogen van de veiligheid

•  Vermindert gevaarlijke schittering

•  Warmte vermindering

Wilt u meer privacy, veiligheid, uitstraling of inbraakwering? Dan is ruitfolie het product voor uw auto. De meeste mensen kiezen voor het blinderen van de autoruiten vanaf de B-stijl. Dit zijn de ruiten vanaf achter de voordeuren tot aan de achterruit, dit is vanwege wettelijke bepalingen. Het voordeel hiervan is dat er meer privacy is voor de mensen(kinderen) en spullen achterin de auto. Daarnaast is de bekleding van de auto beter beschermd tegen UV-straling en is het lastiger om in te breken in de auto.

 

Kwaliteits autoruitfolie auto

Voor het tinten en blinderen van autoruiten maakt Autoglaz gebruik van de zeer hoogwaardige autoruitfolie van Johnson en Suntek. Al deze autoruit folies zijn kleurvast en krasbestendig. De folie wordt glad en strak gemonteerd, zonder het ongewenste ‘craquelé effect’. Voor een breed assortiment aan blinderingsfolie bent u bij Autoglaz aan het juiste adres voor autoruiten blinderen. In de werkplaats kunnen wij de verschillende soorten en tinten folie vanuit voorraad met u doornemen. Dit geldt zowel voor de standaard tintfolies, de extra UV werende folies voor mensen met zonneallergie en de extra dikke inbraakwerende folies.

 

Blinderen en wetgeving

De ruiten aan de voorzijde (de voorruit en zijruiten voorzijde) moeten minimaal 55% lichtdoorlatend zijn, de politie controleert dit aan de hand van een zogeheten Tintman. Wij hebben helpen u gratis bij het meten van uw voorruiten, dan weet u zeker dat u ontspannen kunt genieten van uw auto. Vanaf de B-stijl mogen de autoruiten volledige getint zijn, dus ook geheel zwart geblindeerd.

 

Autoruiten blinderen prijs

Wat kost het blinderen van uw autoruiten? Wij tinten al auto’s vanaf €195,00 inclusief BTW en Focwa-garantie. Geïnteresseerd? Doe dan een aanvraag op deze pagina.

Vraag een offerte aan

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

lijn

AUTOGLAZ ARNHEM

Blankenweg 26, 6827 BW Arnhem

Onze filialen zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Ster in autoruit
Ster in autoruit
Ster in autoruit

Blankenweg 26, 6827 BW Arnhem

Onze filialen zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Ster in autoruit
Ster in autoruit
Ster in autoruit
lijn
Ster in autoruit

Ruiten blinderen